Spring til indhold

Slet din konto

Senest opdateret: 2026-06-21T00:00:00.000Z

Du kan slette din Luggage Log-konto og alle tilknyttede data når som helst, med en af nedenstående metoder.

Mulighed 1 — slet i appen

Åbn Luggage Log, gå til Profil → Indstillinger, og vælg Slet konto. Dette fjerner straks din konto.

Mulighed 2 — anmod om sletning via e-mail

Skriv til gustav@gearloose.dk fra den e-mailadresse, der er knyttet til din konto (eller angiv konto-e-mailen i din besked) og bed os om at slette din konto. Vi behandler anmodningen hurtigst muligt.

Hvad bliver slettet

  • Dine kontooplysninger: navn, e-mailadresse og password.
  • Dit indhold: rejser, pakkelister og ting du har oprettet.
  • Dit enheds-token til push-notifikationer, hvis der er gemt et.

Delte rejser, du har oprettet, fjernes for alle; rejser delt med dig af andre forbliver hos ejeren, men dit medlemskab og eventuelle data knyttet personligt til dig fjernes.

Spørgsmål

Kontakt gustav@gearloose.dk med spørgsmål om konto- eller datasletning.